Ramir II aconsegueix una victòria en prendre el ribat (campament fortificat fronterer) de Mayrit, Majerid o Mageriacum (avui Madrid), però en saber que les fortaleses de la marge dreta del Tajo ja han caigut en mans d'Abd al-Rahman III desmantella les seves muralles

Ramir II captura a Oviedo al seu germà Alfonso IV i als infants en edat de governar que troba , fills de Fruela II, que han donat suport des d'Astúries a Alfons IV: Alfonso Froilaz, Ramiro Froilaz i Ordoño Froilaz,  i a tots els mana eixorbar i tancar de per vida al monestir de Sant Julià i Santa Basilisa, a Ruiforco de Torío, proper a Lleó.

Ramir II repudia la seva  dona, Adosinda Gutiérrez, de qui ha tingut dos fills i una filla, potser per imposició de la llei canònica en ser cosins germans i immediatament es casa amb Urraca Sánchez, filla del mort Sancho Garcés de Pamplona, ​​de qui tindrà un altre fill i tres filles.

Mor el bisbe Sant Fortis  i Sant Genadio es fa càrrec de la diòcesi d'Astorga (Lleó) per segona vegada, fins que és elegit Salomó (932-51).

Fundació d'una ermita on després s'ubicarà el primitiu monestir de Santa Maria de Lebanza (Palència), pels comtes de Liébana, Alfonso i Justa.

26 de febrer del  932

Mor Musa ibn Hudayr, polític nascut a Còrdova i que va estar al servei de l'emir Abd Allah i, sobretot, d'Abd al-Rahman III.

1 de maig del 932 -  Un document acredita a Fernán González com a comte de Castella i Àlaba

27 de maig del 932

Neix Eckhard I, marcgravi de Meissen

1 de juny de 932

Mor Thietmar, marcgravi de Mersebourg
  

4 de juliol del 932- Teodoric de Barcelona consagra les esglésies de Sant Genís de l'Ametlla
i de Sant Sadurní de la Roca


2 d'agost del 932 -Toledo cau en mans d'Abd al-Rahman III


endavant