Igual que amb el PP o pitjor: Mallorca és bananolàndia.

No tornaré a votar cap dels partits de govern, ni dels anteriors, ni de l'actual. I no ho faré perquè són absolutament inútils. No es tracta de fer estelles dels actuals governants des del punt de vista progressista, que no ho són. Es tracta de fer-ne estelles per la seva incompetència i ineficàcia en la gestió.
El mes de novembre les oficines del Soib s'omplen de gent, i ho saben des de sempre. Intentar gestionar qualsevol cosa amb el SOIB esdevé gairebé impossible per manca de personal. Els aturats i aturades que es volen inscriure no disposen ni de minuts, i més aviat es perden els nervis i et tracten a potades.
Quan una o un es vol incriure a Gesma succeeix el mateix: llargues cues precedeixen al torni vostè demà perquè la seva còpia del certificat de contracte que l'empleat veu en l'original no és plenament legible. Ni ho serà mai perquè l'original de fa 15 anys no ho era i la fotocopiadora no fa miracles.
Aquest document no és compulsable per això.
Les hores dels desocupats no valen res, i es poden tirar hores i hores a l'espera del torn.
Si aquest és un govern de "progrés", és preferible el desgovern, perquè posar-se al servei de la ciutadania no és això.
Sembla que som els ciutadans i ciutadanes els que han de passar sempre pel sedàs de la burocràcia administrativa que en res ha canviat des del franquisme. No han après en absolut que som les ciutadanes i ciutadans els que els paguem perquè ens serveixin. En la vida em après que els polítics, a esquerra i dreta només es serveixen a si mateixos.
Jo som d'esquerres i no ells, i per això, perquè només es serveixen a si mateixos no els pens tornar a votar.
A les properes eleccions o votaré un partit d'esquerra que no governi o no votaré. Dels que hi ha ara no en pens votar cap ni un.

Palma, 19 de novembre de 2007

Joana Dalmau Barceló