Què ha de fer el BLOC, consulta ja.

Alternativa | 10 Octubre, 2007 00:32

 Sorprenent o no la notícia apareguda ahir al Balears on deia que  la decisió del Govern d'optar per Son Espases com a ubicació definitiva de l'hospital de referència no passa, de moment, factura al Bloc ja que de moment  no s'han produït baixes de militants.

 Com si la única sortida dels que no estam d'acord fos abandonar nostres partits. Segurament això els agradaria a més d'un, però els he de dir que els que han de deixar el partit són ells ja que incompleixen un dels principis bàsics d'EU recollit en els seus estatuts; la democràcia i la transparència. La comunicació i informació permanent en tots els seus òrgans i afiliades i afiliats, tant en sentit vertical com horitzontal. La superació de la tradicional fractura entres aquells que fan la política i els qui la reben... paraules molt guapes avui buides.

Els dirigents d'EU han de demostrar que els estatuts no són paper mullat com el pacte de govern.

Eberhard Grosske  és de moment l'únic que s'ha dignat a contestar les meves peticions de que l'organització consulti als seus afiliats i simpatizants la seva opinió sobre la seva continuïtat o no a les institucions. Em va comentar que aquesta consulta es podia fer al mateix temps que les primàries, però el problema és que aquestes es faran per voto per correu a Madrid segurament 

Crec que és imprescindible fer aquesta consulta  el més aviat possible  ja que fa falta saber l'opinió dels afiliats en un tema polític essencial, i pens que aquesta consulta s'ha de fer a tots els partits del BLOC, crec en el projecte i pens que és el moment de començar a caminar mostrant formes diferents.

A la mateixa notícia diu que som minoritaris els que defensam la sortida del BLOC del govern, supós que han fet l'enquesta dins les institucions per què a internet no sembla que siguem tan minoritaris i dia a dia es suma més gent. De totes maneres si som tan minoritaris no haurien de tenir por a demanar-nos que opinam.

Recordau que ens ha arribat aquesta convocatòria: 

DONADA LA GRAVETAT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA I SOCIAL A LA NOSTRA COMUNITAT AUTÒNOMA, A CAUSA DE LA DECISIÓ DEL GOVERN DE FRANCESC ANTICH DE CONSTRUIR L'HOSPITAL DE REFERÈNCIA A SON ESPASES, DES D'ALGUNES ENTITATS DE LA PLATAFORMA PER LA DEMOCRÀCIA I LA GLOBALITZACIÓ SOCIAL VEIM LA NECESSITAT DE CONVOCAR UNA REUNIÓ, PER DEBATRE EL TEMA I PRENDRE, SI CAL, ACORDS AL RESPECTE.
LA REUNIÓ ES CONVOCA PER AL PROPER DIA 10 D'OCTUBRE, DIMECRES, A LES 19,30 HORES, AL CASAL D'ENTITATS CIUTADANES, DEL CARRER MONTENEGRO, NÚMERO 8, DE PALMA.
No hi falteu. Ens hi jugam molt.

En BLOC per la Real , febrer 2007