VICTÒRIA DEL SINDICALISME DE LA CGT

tornar 

El Sindicalisme de lluita guanya la batalla per la readmissió dels senegalesos acomiadats

La llarga lluita per la readmissió dels treballadors senegalesos acomiadats a la planta de reciclatge de Llucmajor ha acabat en una victòria sindical important .S'accepta la readmissió dels treballadors acomiadats (afiliats a la CGT), s'admet el pagament dels salaris dels mesos d'acomiadament improcedent, i s'acorda iniciar un diàleg social que permeti arribar a acords futurs en la relació salarial.
 
Aquesta victòria sindical no és només una victòria de la CGT sinó de tots aquells i aquelles que s'han engrescat al llarg d'aquests mesos en un combat sindical que marca el camí que ha de seguir el sindicalisme alternatiu, perquè al final, només la lluita paga.
 
Ixent felicita als treballadors senegalesos i a a totes aquelles persones i organitzacions que han fet possible el triomf.

 

Clamor davant la conselleria de Pastor pels drets dels immigrants

 

Per la readmissió dels treballadors acomiadats a Llucmajor.

LA CGT ES MANIFESTA

Veure fotos

La CGT es va manifestar davant el Consell de Mallorca al carrer del Palau Reial en protesta per l'acomiadament de tres treballadors immigrants de CTP'S Mallorca S.A., empresa subcontractada per MAC Insular (UTE), a la seva vegada contractada pel Govern balear i en breu del CIM. 

Els treballadors volien impedir l'abús en la jornada (més de 50 hores setmanals) i el frau en les hora extra incentivat des de les pròpies institucions de les quals depenen mitjançant els subcontractes.